Adapter Baseus GaN3 Fast Charger

Täpsustused:
Ühenduvus: USB-C
Võimsus: 30 W
Kaabel: Ei
Kauba ID: 5833717
1769

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Postkontor

Reedel, 10. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 10. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 10. maist

259

Kuller

Reedel, 10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 10. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 10. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 10. maist

259

Kuller

Reedel, 10. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Baseus GaN3 Fast Charger

Baseus GaN3 Fast Charger


Now you can charge your devices in no time. Baseus GaN3 charger allows fast charging and is distinguished by PD output power of up to 30W / 27W. Despite its great capabilities, it is extremely lightweight and compact - you can always have it with you. It is also compatible with most popular devices and ensures safety of use.




Fast charging


The product is equipped with an advanced GaN3 chip, thanks to which it enables fast charging with a power of up to 30W. With its help, for example, you can charge your iPhone 13 Pro Max up to 3 times faster than with a regular 5V / 1A charger. The device supports such fast charging protocols as PD3.0, QC4+, PPS and many others. No more waiting forever for your phone to be charged!




Wide compatibility


The charger stands out for its wide compatibility. Simply match it with a USB-C to USB-C or USB-C to lightning cable (sold separately). It allows you to quickly charge smartphones and tablets with Android and iOS systems, as well as consoles such as Nintendo Switch. It is compatible with iPhone 12 and 13, iPad Pro, and Xiaomi, Samsung, and Huawei smartphones, among others.




Safe to use


Do not worry about the safety of the charger or the devices connected to it. The product has been equipped with effective protection against, among others, short circuit, overvoltage and overcurrent. It also uses advanced BCT technology (Baseus Cooling Technology) which ensures effective heat dissipation and protects the device against overheating.




It can accompany you almost everywhere


Baseus charger is extremely lightweight - it weighs only about 43g. It is also distinguished by compact size. You can easily pack it to your backpack or bag, or even put it in your pocket. It won't take up too much space. What's more, the device is compatible with AC 100-240V voltage. This means that you can use it abroad without any problems. It is perfect for traveling!




Specification






Brand
Baseus

Model
CCGN010102

Color
White

Input
AC 100-240V~, 50/60Hz, 0.8A max.

USB-C Output
5V-3A, 9V-3A, 12V-2.5A, 15V-2A, 20V-1.5A

Dimensions
30.5x29x38.4mm

Weight
About 43g

Material
PC




Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Baseus GaN3 Fast Charger

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Adapter

Mobiiltelefoni omamine tähendab, et saate loobuda paljudest tarvikutest, mis ei ole kasutamiseks vajalikud. Aga ilma adapterita ei saa te teha sammugi. See lisaseade võimaldab teil kodus või reisil kiiresti ja lihtsalt laadida üht või isegi mitut mobiilseadet. Spetsiaalsed reisiadapterid, mis on mõeldud reisimiseks, tagavad võimsa ja turvalise laadimise ning sobivad paljude erinevate seadmetega, mitte ainult mobiiltelefonidega. Seetõttu võivad erinevate tootjate adapterid olla väga mitmekülgsed, näiteks saab nendega koheselt laadida Androidi ja muid operatsioonisüsteemi toetavaid seadmeid, alates juhtmevabadest kõrvaklappidest kuni sülearvutiteni. Meie sortimendist leiate järgmiste kaubamärkide kõige populaarsemad ja maailmas kasutatud adapterid: „Samsung“, „Apple“, „Xiaomi“, „Huawei“ jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Baseus GaN3 Fast Charger

Kauba ID: 5833717
Kategooria: Laadijad mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,14 x 0,12 x 0,12 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Baseus
Tüüp: Adapter
Vaade: Baseus, adapter laadijad mobiiltelefonidele
Värv: Valge
Ühildub järgmiste seadmetega: Apple iPhone
Laadimisvool: 5 A
Juhtme pikkus: -
Ühenduvus: USB-C
Võimsus: 30 W
Kaabel: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Baseus GaN3 Fast Charger
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki