Telefonihoidja UGREEN telefoni- ja tahvelarvutialus, valge, LP113

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Kauba ID: 5485147
1218
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: UGREEN telefoni- ja tahvelarvutialus, valge, LP113

UGREEN LP113 hoidik - tuhandeid võimalusi

Universaalne hoidik UGREEN LP113, mis on mõeldud telefonidele ja tahvelarvutitele 4-7,2 ″, on kasulik erinevates olukordades. Võimalus lukustada kaldenurk ja pöördenurk muudavad selle hõlpsasti teie vajadustele vastavaks. Praktilise klambri abil saate selle kindlalt tööpinnale või riiulile kinnitada ning tänu nutikale disainile saate seda mugavalt kasutada igas olukorras. Silikoonist korgid takistavad tõhusalt nii mööbli kui ka seadmete kahjustamist.

Reguleerige selle asendit

Tarvik on konstrueeritud nii, et saate selle asendit vabalt reguleerida. 800 mm pikk painduv õlg on äärmiselt paindlik ja vastupidav. See on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks ja kulumiskindlaks. Saate mitte ainult hõlpsalt reguleerida käe asendit vastavalt oma vajadustele, vaid ka kasutada seda pikka aega!

Vaade iga nurga alt

Telefoni või tahvelarvuti hoidikut saab pöörata 360 °. Nii saate selle paigutada nii, nagu soovite, ja vaadata filme iga nurga alt. Miski ei piira teid - reguleerige aksessuaari asend oma maitse järgi ja nautige vabadust! Vaadake filme ja telesaateid voodis lamades, tugitoolis istudes, isegi toiduvalmistamise või koristamise ajal - valik on teie.

Kinnitage see kindlalt mööbli külge

Vastupidavad silikoonist libisemiskindlad padjad saab vastupidava klambri kindlalt kinnitada kuni 8 cm paksuse riiuli või laua külge. See praktiline lahendus annab teile suure vabaduse. Saate hõlpsasti paigaldada hoidiku kuhu iganes soovite ja nautida mugavust, millest olete unistanud.

Täiustatud igas detailis

Aksessuaar on disainitud suurt tähelepanu pöörates detailidele. Klamber, mille laius on maksimaalselt 12 cm, ei takista sellesse paigutatud seadmete pistikuid ning võimaldab mugavalt ühendada toitekaabli ja kõrvaklapid, et vaadata või telefoni mugavaks laadimiseks vaadata ja nautida suurepärast helikvaliteeti. Silikoonist korgid kaitsevad teie seadmeid ja mööblit kahjustuste eest, tagades samal ajal stabiilse istuvuse ja ohutuse.

Kasutage nii, nagu soovite

Kasutage seda funktsionaalset kinnitust, et oma käed vabastada ja mugavalt filme vaadata lõõgastudes või midagi muud tehes. Asetage see kööki toiduvalmistamise ajal ja pääsete hõlpsalt juurde oma tõestatud retseptidele. Või kasutage seda oma magamistoas, kui soovite enne magamaminekut lõõgastuda. Kuidas seda mitmekülgset tarvikut kasutada, on teie otsustada - võimalusi on lõputult!

Tehnilised andmed

Kaubamärk: UGREEN

Nimi: multifunktsionaalne telefonialus

Mudel: LP113

Käe pikkus: 80 cm

Ühilduvus: 4-7,2 ″ telefonid

valge värv

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Üldine tooteinfo: UGREEN telefoni- ja tahvelarvutialus, valge, LP113

Kauba ID: 5485147
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,2 x 0,15 m, 0,36 kg
Kaubamärk: Ugreen
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Ugreen, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ugreen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
1814
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (0)

UGREEN telefoni- ja tahvelarvutialus, valge, LP113
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki