FILORGA SLEEP & LIFT intensiivselt pinguldav, nahka pinguldav öökreem 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Kauba ID: 14467
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
7400

SJH hind

7990
1 48000 /l
Lisa korvi
773 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 10. maist

000

Omniva pakiautomaat

HOMME, 10. maist

219

DPD pakiautomaat

HOMME, 10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 10. maist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 13. maist

199

Kuller

Esmaspäeval, 13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Laupäeval, 11. maist

219

Postkontor

Esmaspäeval, 13. maist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 13. maist

259

Kuller

Esmaspäeval, 13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: FILORGA SLEEP & LIFT intensiivselt pinguldav, nahka pinguldav öökreem 50 ml

Kasutamine: Näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale. Kanna puhtale nahale või pärast seerumit. Samal ajal on soovitatav kasutada Filorga Lift-Designer pinguldavat näoseerumit.

Koostis:AQUA (WATER, EAU), CETYL PALMITATE, MYRISTYL MYRISTATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, OCTYLDODECANOL, PENTYLENE GLYCOL, ARGININE PCA, CETEARETH-20, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CETEARYL GLUCOSIDE, POLYACRYLATE-13, DIMETHYL ISOSORBIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYISOBUTENE, SUCROSE PALMITATE, SODIUM HYDROXIDE, MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), GLYCERYL LINOLEATE, O-CYMEN-5-OL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 20, DISODIUM EDTA, TRIHYDROXYSTEARIN, SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, PLANKTON EXTRACT, LECITHIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, SOLUBLE COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, GLUCOSE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, SODIUM ASCORBATE, POTASSIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, CALCIUM CHLORIDE, PHYTIC ACID, MAGNESIUM SULFATE, GLUTAMINE, SODIUM PHOSPHATE, ASCORBIC ACID, SODIUM ACETATE, LYSINE HCL, ARGININE, ALANINE, HISTIDINE, VALINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE, TRYPTOPHAN, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, POLYSORBATE 80, GLUCOMANNAN, SERINE, DEOXYADENOSINE, CYSTINE, CYANOCOBALAMIN, DEOXYCYTIDINE, DEOXYGUANOSINE, DEOXYTHYMIDINE, GLUTATHIONE, ASPARAGINE, ASPARTIC ACID, ORNITHINE, GLUTAMIC ACID, NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE, PROLINE, AMINOBUTYRIC ACID, METHIONINE, TAURINE, HYDROXYPROLINE, GLUCOSAMINE, COENZYME A, GLUCURONOLACTONE, SODIUM GLUCURONATE, THIAMINE DIPHOSPHATE, DISODIUM FLAVINE ADENINE DINUCLEOTIDE, SODIUM URIDINE TRIPHOSPHATE, RETINYL ACETATE, INOSITOL, METHYL DEOXYCYTIDINE, NIACIN, NIACINAMIDE, PYRIDOXAL 5-PHOSPHATE, PYRIDOXINE HCL, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, FOLIC ACID, RIBOFLAVIN, TOCOPHERYL PHOSPHATE

Öine pinguldav näokreem.

Kosmeetikatoode, mis on mõeldud lõtvunud naha intensiivseks pinguldamiseks öösel, kui naha taastumine on loomulikult aktiveeritud. Valemis kasutatav ainulaadne esteetilise meditsiini baasil loodud kompleks "Plasmatic Lifting Factors" annab nahale tugevuse, elastsuse ja volüümi. Kahte tüüpi aminohapped soodustavad naha taastumist, parandavad naha biomehaanilisi omadusi ja tihedust. Need happed aitavad võidelda ka glükatsiooniga, vananevale nahale iseloomuliku kollase varjundiga.

Mõju:

Intensiivselt pinguldav – kompleks "Plasmatic Lifting Factors" (rakukasvufaktorite rikas taimeekstrakt + kollageen + hüaluroonhape) ning aktiivsed edelberry ja vetika ekstraktid aktiveerivad kollageeni ja elastiini sünteesi, mis parandab naha pinguldamise parameetreid.

Parandab nahatooni – rakkude kasvufaktorite rikas kurkumiekstrakt stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist. Nahk muutub pringimaks, elastsemaks.

Rõhutab näo ovaali – merelise päritoluga kollageen, mis on meie naha loomulikule füsioloogiliselt lähedane, aitab taastada kaotatud naha täidlust ja volüümi. Näo kuju muutub nooruslikumaks, siledamaks.

Stimuleerib regeneratsiooni – kahe aminohappe kombinatsioon osaleb naha taastumisprotsessis, mis muutub loomulikult öösel aktiivsemaks. Nahk muutub elastsemaks, pingul.

Kaitseb glükatsiooni eest – Aminohapped pärsivad naha glükatsiooni, mille tulemuseks on selgem ja ühtlasem, heledam jume.

Kõik sai alguse prantsuse arstist dr .Michel Tordjmanist, kelle jaoks rakubioloogia oli suur kirg ja kutsumus. Pärast aastaid kestnud nahafüsioloogia uurimistööd leiutas dr. Tordjman ainulaadse süstitava polürevitaliseerimise koostise, mis mõjutab naha põhiomadusi. Filorga asutati 1978. aastal ühest väikesest laborist, kus alustati igapäevaseks kasutamiseks ainulaadse toimega kosmeetika väljatöötamist.
Filorgast on tänaseks saanud esteetilise meditsiini ekspert, kes arendab ja toodab süstepreparaate, mida kasutavad maailma parimad nahaspetsialistid.
Filorga on juhtiv kaubamärk kortsude ja muude naha vananemise märkide vastu võitlemisel. Tootja arendab kosmeetikatooteid tavatarbijale ning erinevaid meditsiiniseadmeid mesoteraapiaks ja muudeks esteetilise meditsiini protseduurideks, mida teostavad spetsialistid. Kõik tooted on valmistatud laborites, mis vastavad kõrgeimatele standarditele, tuginedes sealjuures uusimale tehnoloogiale ja teaduslikele avastustele. Enamik tooteid sisaldab kõrge kontsentratsiooniga hüaluroonhapet ja kollageenpeptiide, mis suurendavad naha tugevust, taastavad näokontuuri ja kõrvaldavad kortsud. Filorga näokosmeetikat võib kirjeldada kui alternatiivi botoxi süstidele.
"Medi-Cosmetique" sarja tooted, mida alates 2007. aastast pakutakse laiale tarbijaskonnale, on endiselt kõige populaarsemad. Kortsudevastane Meso mask on siiani üks enimmüüdud Filorga tooteid. Samuti "Hydra-Filler", "Nutri-Filler" ja "Time-Filler"  öö- ja päevakreemid, mida oma tõhusa koostise tõttu kasutavad siiani paljud naised üle maailma.

FILORGA SLEEP & LIFT intensiivselt pinguldav, nahka pinguldav öökreem 50 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: FILORGA SLEEP & LIFT intensiivselt pinguldav, nahka pinguldav öökreem 50 ml

Kauba ID: 14467
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,18 x 0,1 m, 0,12 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Filorga
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Vaade: Filorga, pinguldav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Filorga tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
17719
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (21)

FILORGA SLEEP & LIFT intensiivselt pinguldav, nahka pinguldav öökreem 50 ml
5

(21 ostja hinnangud)

5 tähte
(21)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Snežana S.
22.04.2024

kiiresti tuli, mul on kuiv nahk - sobib)

Irina T.
08.11.2023

Mulle väga meeldib kreem. Imendub hästi, ei ole kleepuv.

Ieva B.
02.11.2023

Parim öökreem minu näole. Ma kasutan seda regulaarselt.

Sintija C.
06.10.2023

Väga kiire tarne. See kreem on super, suurepärane abimees ööseks, et nahk oleks toidetud ja näeb hommikuks imeline välja!

Simonas M.
09.09.2023

ta ütles, et hea, ise pole proovinud ja kui proovisin, siis öelge, kas oleksin aru saanud :)

Simonas M.
09.09.2023

ta ütles, et on hea, ise pole proovinud ja kui proovisin, siis öelge, kas oleksin millestki aru saanud :)

Juta P.
14.08.2023

Väga hea kreem,toimib

Jeļena M.
09.03.2023

Täname meeldiva teeninduse eest. Kiiruse ja kvaliteediga väga rahul.

Monta P.
23.12.2022

Kreem on paksu tekstuuriga, kuid ei ole liiga rasvane, imendub hästi. Allergiline reaktsioon puudub, ootame tulemust :) Üldiselt OK

Vasilina Y.
15.12.2022

Hea kreem. Aitäh.

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki