Fenix TK35UE V2.0 LED Taktikaline taskulamp

Täpsustused:
Tüüp: Taskulambid, Taktikaline taskulamp
Element komplektis: Jah
Mõõtmed: 143x43
Kauba ID: 9893987
20900
Lisa korvi
790 / kuus
Sinu linn

Postkontor

1. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

1. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

1. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

259

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

1. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

1. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

259

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Fenix TK35UE V2.0 LED Taktikaline taskulamp

Fenix TK35UE V2.0 on otsingulambi uusim iteratsioon, mida ei ole vaja tutvustada ühelegi tulede fännile.

Vastupidav õhusõiduki alumiiniumist korpus


Taskulambi massiivne korpus on valmistatud kergest A6061-T6 lennukialumiiniumist, mis on väga vastupidav ja samas kerge. Taskulambi pind on läbinud HAIII-tüüpi anodeerimise. See on kõige arenenum anodeerimismeetod, mida nimetatakse ka kõvaks anodeerimiseks, mis annab pinnale Rockwelli skaalal kuni 65-ni ulatuva kõvaduse. Kõva oksiidkate on suurepärane isolaator, mis on äärmiselt vastupidav kulumis- ja kriimustuskindel.
Korpuse keskosa, on moletiseeritud, et vältida tõrviku libisemist märjadest või libedatest kätest. Peal olevad sooned suurendavad selle pindala, hõlbustades seega pikemaajalise sättimise ajal tekkiva liigse soojuse ärajuhtimist.
Taskulambi tagaküljel on mugav paelaklamber ja lai klamber, mis võimaldab taskulambi kinnitada vööle või varustusele. Optikat kaitseb teraskroon, seega saab taskulampi kasutada ka löökide andmiseks enesekaitses.

Taktikaline otsingulamp 5000 luumeni võimsusega


Fenix TK35UE V2.0 muljetavaldavad valgusparameetrid on tingitud 3 uue põlvkonna LUMINUS SST40 LED-i kasutamisest. Võimsad kiirgajad tekitavad turborežiimil kuni 5000 luumeni maksimaalse valgusvoo 100 minuti jooksul (kogu tööaeg). Valgusti valge värvus on 6500 K, mis sobib ideaalselt uurimis-, patrull- ja taktikaliste rakenduste ning jahipidamise jaoks. Inimese silm tajub „külma valgust“ tugevamana, seega sobib see kõige paremini maastiku ja kaugemate objektide valgustamiseks ning ründaja pimestamiseks. Taskulamp kasutab peegeldusvastast klaasi, mis on suure valgusläbivusega ja sileda reflektoriga, mis koondab valguse kuni 400 m kaugusele! Valgusparameetrid võimaldavad kaugemate objektide täpset valgustamist ja tõhusat toimimist patrulltegevuses, mistõttu on Fenix TK35UE V2.0 suurepärane taskulamp uurimis- ja vormiteenistuste ning laiemaid välitingimusi silmas pidades.

Toiteallikas


Taskulambi toiteallikaks on kaks 18650 akut või 4 CR123 patareid, mida on eriti soovitatav kasutada talvel. Uuendus on ka võimalus toita taskulampi hädaolukorras ainult ühe 18650 aku või kahe CR123 aku abil.
Uurimis- või jahipidamisel on hea jälgida aku seisukorda, mistõttu on TK35UE V2.0 taskulambil madala energiatarbega hoiatussüsteem ja LED-akude taseme indikaator, mis teavitab kasutajat aku seisukorrast. Iga kord, kui taskulamp sisse lülitatakse, näitab funktsioonilülitil asuv LED 3 sekundiks aku taset.
Aku taseme märguanne:


  • pidev roheline tuli: 100-85%

  • vilkuv roheline tuli: 85-50%

  • pidev punane tuli: 50-25%

  • vilkuv punane tuli: 25-1%


  •  

Töötamine 


Fenix TK35UE V2.0-l on äärmiselt funktsionaalne töömehhanism, mis koosneb kummist taktikalisest lülitist ja pöörlevast rõngast režiimirühmade vahetamiseks. Eespool nimetatud pöörlevat rõngast saab mugavalt ühe käega kasutada, võimaldades koheselt vahetada 3 olemasoleva režiimi vahel: taktikaline, töö- ja lukustusrežiim. See funktsioon muudab taskulambi kasutamise äärmiselt lihtsaks ja mugavaks, väga tundlikuks ja, mis on oluline, võimaldab kohese juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Mehaaniline lüliti on usaldusväärne ja ohutu ning, mis on vormiriietuse jaoks oluline, selle kasutamine ei häiri magnetvälja.
Taktikalises režiimis on saadaval TURBO ja STROBO tuled. DUTY-režiimis saame valida ühe viiest heledusastmest (Eco→Low→Med→High→Turbo) ja STROBO-funktsiooni vahel. Lukustusfunktsioon võimaldab meil kaitsta taskulampi juhusliku aktiveerimise eest transpordi või hoiustamise ajal. Väljalülitatud taskulambi puhul saame ka koheselt aktiveerida STROBO välklambi režiimi, mida kasutatakse sageli enesekaitseks ja sekkumistegevuseks.

Täiendavad funktsioonid


Taskulambi vaieldamatute eeliste hulka kuulub ka automaatne aku taseme indikaator, mis lihtsalt ja selgelt teavitab kasutajat aku olekust või laadimisvajadusest. Indikaator kuvab teavet iga kord, kui taskulamp on sisse lülitatud, tagumise kahevärvilise LED-i kaudu. Kui määratud pingetase langeb, käivitub automaatselt aku tühjenemise hoiatus. Taskulambil on ka ülekuumenemiskaitse funktsioon. Kui temperatuur saavutab või ületab 65 °C (TURBO-režiimis), vähendab taskulamp automaatselt valguse väljundit mõne luumeni võrra, kuni temperatuur langeb ohutule tasemele. Pärast stabiliseerumist taastab taskulamp järk-järgult TURBO heleduse. DUTY-režiimis jätab taskulamp meelde viimati kasutatud heleduse taseme, järgmine kord, kui taskulamp sisse lülitatakse, seatakse automaatselt heleduse tase (mälurežiim). Tootja ei ole unustanud ka kaitset ümberpolaarsuse, st patareide vale paigaldamise eest.

Vastupidavus


Taskulambil on professionaalne IP68 klassifikatsioon, mis tähendab, et see on täiesti vastupidav tolmu ja mustuse, peente tahkete ainete, täieliku vette kastmise (480 minutit 2 m sügavusel) ja 1 meetri kõrguselt kukkumise suhtes. Kõik taskulambi valguse ja vastupidavuse parameetrid vastavad ANSI/PLATO FL1 standarditele. Fenix TK35UE V2.0 on üks võimsamaid taskulampe meie turul, mis on mõeldud vormiriietuse ja päästeteenistujate ning inimeste jaoks, kes otsivad võimsat valgusallikat taskukohase hinnaga ja tõestatud kvaliteediga.
Pange tähele, et taskulambi toiteks vajalikud patareid/akud ei kuulu komplekti, need on saadaval eraldi pakkumises.

 

 

Tehnilised andmed;:


  • Režiimide arv: 8

  • Maksimaalne tööaeg [h min]: 85 h

  • Maksimaalne valgusvoog [lm]: 5000

  • Maksimaalne ulatus [m]: 400

  • LED-tüüp: LUMINUS SST40

  • Objektiivi tüüp: Ultra Clear™-iga

  • IP-klassifikatsioon: IP68

  • Akutüüp: ühekordsed patareid (primaarne), laetav aku (sekundaarne)

  • Raku varustus: 18650 × 2, CR123A × 4

  • Värv: must

  • Maksimaalne valgustugevus [cd]: 40000

  • Korpuse materjal: anodeeritud duralumiinium

  • Pudistuskindlus [m]: 1

  • Kogupikkus [mm]: 143

  • Kaal [g]: 202

  • Pea läbimõõt [mm]: 43

  • Garantiiaeg: 5 aastat alates tootjast

  • Tootja: Fenixlight Limited, Hiina

  • EAN: 6942870308432

  • Tarnija sümbol: TK35UE V2.0


  •  

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Fenix TK35UE V2.0 LED Taktikaline taskulamp

Kauba ID: 9893987
Kategooria: Taskulambid, pealambid ja prožektorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,2 x 0,15 m, 0,3 kg
Kaal umbes: 202 g
Kaubamärk: Fenix
Tüüp: Taskulambid, Taktikaline taskulamp
Vaade: Fenix, taskulambid taskulambid, pealambid ja prožektorid, Fenix, taktikaline taskulamp taskulambid, pealambid ja prožektorid
Element komplektis: Jah
Mõõtmed: 143x43
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fenix tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fenix TK35UE V2.0 LED Taktikaline taskulamp
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki