Veeldatud naftagaasi/bensiini muunduri generaator Könner &Söhnen KS 4000iEG S

Täpsustused:
Elektrigeneraatori tüüp: Inverter
Võimsus: 4000 W
Mootor: 4-taktiline
Kauba ID: 8643316
1 39500
Lisa korvi
5272 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Kuller

21. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Veeldatud naftagaasi/bensiini muunduri generaator Könner &Söhnen KS 4000iEG S

Saksa kaubamärgi Könner & Söhnen LPG/bensiini muundurgeneraator KS 4000iEG S on mugav, kompaktne ja peaaegu müravaba elektrienergia allikas. Selle mudeli üks peamisi omadusi on see, et see toodab elektrit puhta siinuslainega.

Kõik mudelid põhinevad töökindlatel mootoritel, mis vastavad kõikidele Euroopa kvaliteedistandarditele, sealhulgas EURO V. K&S invertergeneraatormootoritel on ökonoomne režiim, mis võimaldab generaatorit kasutada madalatel pööretel ja vähendab kütusekulu kuni 50%. Vaskmähise ja suure jõudlusega K&S mootoriga generaator garanteerib tõrgeteta ja pikaajalise töö ning vastab kõigile Euroopa kvaliteedistandarditele. LED-ekraan võimaldab jälgida generaatori tööd ja teostada õigeaegselt hooldust.

PUHAS SINUSLAINE

Integreeritud mikroprotsessoriga juhitav elektrooniline seade juhib generaatori tööd ja tagab stabiilseima sageduse 50 Hz ja pinge 230 V. See muudab generaatori ideaalseks tundliku ja ülitäpse elektroonika, elektrooniliste mõõteseadmete, meditsiiniseadmete, küttekatelde jms jaoks.

LPG/BENSIIN

Generaator töötab nii bensiinil kui vedelgaasil (propaan-butaan) ning sisaldab kõike, mida LPG kütusena kasutades vaja: reduktoriga voolikut, mis tagab usaldusväärse ühenduse gaasiballooniga. Lihtsalt ühendage generaator gaasiballooniga ja käivitage mootor.

KASUTAMISE UNIVERSAALSUS

Kasutada saab kaasaskantava gaasiballooni ja statsionaarse gaasimahutiga generaatorit (gaasihoidja). Ühenduse peab tegema sertifitseeritud spetsialist. Rõhk toitesüsteemis ei tohi ületada 16 baari.

MADAL MÜRATASE

Tänu spetsiaalsele kaitseümbrisele, mis tagab minimaalse mürataseme 66 dB, on seadme töö võimalikult mugav ega häiri teisi.

MAJANDUSREŽIIM

Ergonoomilisel juhtpaneelil on kütusesäästurežiimi lüliti. See režiim vähendab kütusekulu kuni 50% madalatel koormustel mootori madalamate pöörete tõttu.

TUGEV MOOTOR

Usaldusväärset Könner & Söhneni mootorit iseloomustab suurem vastupidavus, pikaealisus ja stabiilne töö ning see vastab kõigile Euroopa kvaliteedistandarditele, sealhulgas EURO V.

ERGONOOMILINE JUHTPANEEL

Ergonoomilisel juhtpaneelil on LED-ekraan, kaks USB-porti 5 V / 1 A, 5 V / 2,1 A, tüüpiline 12 V autopistikupesa, ECONOMY MODE lüliti, tööoleku indikaatorid, generaatori paralleelväljund topeltvõimsuse saamiseks, nagu samuti RESET-nupp juhtimissüsteemi lähtestamiseks (kui kaitselüliti rakendub) ja toiteallika taastamiseks.

KÕRGE KVALITEETNE GENERATOR

Könner & Söhneni invertergeneraatoritel on tugev harjadeta generaator, millel on 100% vaskmähis. Esmaklassiline kompaktne püsimagnetgeneraator on paigutatud plastkorpusesse ja talub maksimaalseid koormusi ilma kahjustusteta, et tagada generaatorikomplekti pikaajaline ja usaldusväärne töö.

PARALLEELÜHENDUS PU1

Paralleelühendus tagab korvamatu võimsuse. Spetsiaalse generaatori pesaga ühendatud paralleelpistiku abil saate ühendada generaatoreid ja ühendada suurema võimsusega seadmeid. See sobib kõigile Könner & Söhneni invertergeneraatoritele, välja arvatud KS 8100 seeria mudelid (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

TRANSPORT KOMPLEKT

Könner & Söhnen Inverter generaatoritel on transpordisüsteem lihtsaks liikumiseks. Kaks ratast ja käepide, mis generaatori liigutamisel üles tõuseb, tagavad mugava transpordi ja liikuvuse.

Pinge - 230

Maksimaalne võimsus, kW - 4,0**

Nimivõimsus, kW - 3,5**

Sagedus, Hz - 50

Praegune (max.), А - 17,4

Teostus - 2 x Schuko 230 V

Mootori käivitamine - käsitsi / elektriline

Kütusepaagi maht, l - 12

Keskm. tööaeg (võimsus 50%), h*** - 7,8

LED-ekraan - Koormus, kütusetase, pinge, sagedus, töötunnid; ülekoormusnäidik, pingenäidik, õlitaseme näidik.

Müratase Lpa (7m)/Lwa, dB - 66/91

Väljundvõimsus alalisvoolu, V / А +

USB väljundid - 5V/1A, 5V/2.1A

Mootori mudel - KS 240i

Mootori silindri maht, cm3 - 223

Mootori tüüp - LPG/bensiin ühesilindriline, neljataktiline õhkjahutusega

Mootori võimsus, hj - 7,5

Paralleelühenduse võimalus +

Karteri maht, l - 0,6

Aku, A·h - 1,6

Neto mõõdud (PxLxK), mm - 620x440x510

Üldmõõtmed (PxLxK), mm - 630x475x570

Netokaal, kg - 40

Täismass, kg - 46

Kaitseklass - IP23M

**CNG kasutamine vähendab generaatori võimsust 10%.

Kütusekulu sõltub paljudest teguritest nagu koormus, kütuse kvaliteet, aastaaeg, kõrgus merepinnast, generaatori tehniline seisukord.

Invertergeneraatorid on kaasaskantavad toiteallikad, mis kasutavad invertertehnoloogiat. Seda tehnoloogiat iseloomustab voolu ümberlülitamine vahelduvvoolult alalisvoolule ja seejärel vahelduvvoolule. Seda tüüpi generaatorid annavad vähem võimsust kui diiselgeneraatorid, kuid on väga vaiksed ja ökonoomsed. Invertergeneraatorid kasutavad töötamiseks bensiini või propaani, kuid nende mootori tõttu, mis töötab vastavalt nõudlusele, kulub palju vähem kütust. Nende generaatorite väiksus muudab need väga mugavaks reisile kaasa võtmiseks või teise kohta transportimiseks. Invertergeneraator on väike ja kaasaskantav, seega annab see vaid piiratud koguse võimsust, mistõttu on oluline enne ostmist arvestada väljundvõimsusega, näiteks 4000 vatti võimsust mõneks tunniks. Hinnake oma vajadusi: kas vajate suurt, võimsat ja müra tekitavat generaatorit või saate läbi kerge, väikese ja vaikse invertergeneraatoriga, mis on ühtlasi ka puhas elektrigeneraator.

Üldine tooteinfo: Veeldatud naftagaasi/bensiini muunduri generaator Könner &Söhnen KS 4000iEG S

Kauba ID: 8643316
Kategooria: Elektrigeneraatorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,65 x 0,4 x 0,6 m, 46 kg
Kaubamärk: Könner&Söhnen
Pinge: 230 V
Kütusepaagi maht: 12 l
Käivitus: Pole täpsustatud
Kaal: 40 kg
Elektrigeneraatori tüüp: Inverter
Vaade: Könner&Söhnen, inverter elektrigeneraatorid
Võimsus: 4000 W
Mootor: 4-taktiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Könner&Sohnen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Veeldatud naftagaasi/bensiini muunduri generaator Könner &Söhnen KS 4000iEG S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki