Velotrenažöör Christopeit EM 8000 Neu

Täpsustused:
Pidurisüsteem: Pole täpsustatud
Hooratta kaal: 12 kg
Max kasutaja kaal,: - kg
Kauba ID: 10127677
48600
Lisa korvi
1837 / kuus
Sinu linn

Kuller

16. oktoobrist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

16. oktoobrist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Velotrenažöör Christopeit EM 8000 Neu

Kogege ergomeetrit EM 8000, oma teed maksimaalse treeningmugavuse ja jõudluse poole!
Avastage ergomeetrit EM 8000, mis seab oma uuendusliku induktsioonpidurisüsteemi ja 12 kg kaaluva hoorattaga kodutreeningutele uued standardid. See süsteem ei paku mitte ainult ülivaikset tööd, vaid muudab sujuvalt ka takistust, et muuta teie treening nauditavaks. Kasu? Kulumisvaba, vastupidav ja täpselt reguleeritav pidurisüsteem, mis töötab ilma mehaaniliste reguleerimisosadeta.
32 arvutiga juhitava takistuse reguleerimise taseme ja tugeva hooratta toega on pedaalitakistus täpselt reguleeritav, mis sobib ideaalselt igal treeningtasemel.

Taustvalgustusega LCD-ekraaniga käepärane arvuti näitab ühe pilguga kõiki olulisi väärtusi, nagu aeg, vahemaa, kiirus, kalorikulu, pulss, pöörete arv. Intuitiivsed juhtnupud hõlbustavad navigeerimist mitmesugustes programmides, sealhulgas 12 eelseadistatud treeningprogrammi ja 5 pulsipõhist programmi treeningute kohandamiseks.

Ergonoomilise disainiga pulsiandurid reguleeritavas käepidemes ja rinnarihmades (tänu integreeritud Bluetooth-vastuvõtjale) tagavad optimaalse pulsijälgimise. Mugav sadul on igas suunas reguleeritav ning libisemiskindlad turvavöödega pedaalid tagavad maksimaalse stabiilsuse ja ohutuse. Eesmiste transpordirataste ja reguleeritava kõrgusega jalgade abil saate seadet hõlpsasti ümber paigutada ja tagada stabiilse asendi.
Lisaks ühildub EM 8000 rakendusega Kinomap ning sellel on Bluetooth® liides interaktiivsete ja lõbus treening Android või iOS seadmetega. Pärast tasuta prooviperioodi saate Kinomapi äpi kasutamist jätkata kuutellimusega.
Ergomeeter EM 8000 on teie ideaalne partner füüsilise vormi tõstmiseks soorituspõhiseks treeninguks, aga ka sihipäraseks kardiovaskulaarseks või vastupidavustreeningu jaoks. Stimuleerib ainevahetust, parandab üldist füüsilist vormi.
Ostke EM 8000 – et saaksite kodus tõhusalt ja mugavalt treenida!

Üldine tooteinfo: Velotrenažöör Christopeit EM 8000 Neu

Kauba ID: 10127677
Kategooria: Velotrenažöörid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,94 x 0,28 x 0,62 m, 38 kg
Seadme kaal: -
Transportimiseks rattad: Jah
Ekraani tüüp: LCD
Koormuse tase: 12
Pikkus: - cm
Laius: - cm
Kõrgus: - cm
Pidurisüsteem: Pole täpsustatud
Hooratta kaal: 12 kg
Max kasutaja kaal,: - kg
Kaubamärk: Christopeit
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Christopeit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Velotrenažöör Christopeit EM 8000 Neu
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki