Varuosade komplekt oksakääridele Fiskars FS112380, hõbedane

Täpsustused:
Tüüp: Aiatööriistade komplektid, Terad
Ettenähtud: Lõikamiseks
Kauba ID: 10166892
2799
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

15. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

15. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

15. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

15. oktoobrist

259

Kuller

15. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

15. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

15. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

15. oktoobrist

259

Kuller

15. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Varuosade komplekt oksakääridele Fiskars FS112380, hõbedane

Fiskars FS112380 varuosade komplekt sobib ideaalselt aiapidajatele, kes usaldavad oma oksakäärid täpseks lõikamiseks. See komplekt tagab, et teie tööriistad püsivad optimaalses seisukorras, pakkudes teile aia hooldamiseks vajalikku usaldusväärsust ja tõhusust. See on loodud vastupidavust silmas pidades ja on ideaalne valik neile, kes hindavad oma aiatööriistade puhul kvaliteeti ja pikaealisust.

  • Põhjalik varuosade komplekt: See komplekt on kohandatud spetsiaalselt Fiskarsi oksakääridele, tagades sujuva ühilduvuse ja lihtsa asendamise.
  • Kvaliteetsed terad: Sisaldab vastupidavaid ja teravaid terasid, mis on mõeldud täpseks lõikamiseks, säilitades teie oksakääride jõudluse.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Fiskars on tuntud vastupidavate ja tõhusate aiatööriistade tootmise poolest, mistõttu on see varuosade komplekt usaldusväärne valik.
  • Sihtotstarbeline disain: Komplekt on valmistatud lõiketööde abistamiseks, suurendades teie aiatööriistade funktsionaalsust.
  • Hõbedane viimistlus: Elegantne hõbedane välimus lisab teie aiatööriistadele elegantsi.

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Varuosade komplekt oksakääridele Fiskars FS112380, hõbedane

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Meie valikust leiate laias valikus aiatööriistu lõikamiseks. Siia kuuluvad kaasaegse disainiga käärid, kirved, saed, noad, aiatööriistad ja muud aiatööriistad.
Siit leiate kõige funktsionaalsemad saagidega käärid ja lõikurid, mis hõlbustavad puude, põõsaste ja lillede varte lõikamist. Professionaalsete tööriistadega on seda aiatööd kahtlemata palju lihtsam teha kui tavaliste kääride või muude kodus saadaolevate majapidamisvahenditega.
Kui aga rääkida kääridest, siis meie valikus on ka spetsiaalselt disainitud ülifunktsionaalsed poleeritud süsinikterasest käärid mugavate pikkade käepidemetega. Need muudavad taimede pügamise lihtsamaks, kuna saadaval on ka kõige raskemini ligipääsetavad kohad. Lisaks leiate siit multifunktsionaalseid noad ja kirved lihtsamaks lõikamiseks või puidutöötlemiseks.
Meie valikus on palju tuntud kaubamärke nagu "Fiskars", "Gardena", "Samurai", "Darlac", "Hecht" jt. Erilise ergonoomilise disainiga aiatööriistad võimaldavad kiirelt ja kvaliteetselt teha ka kõige raskemad aiatöid.

Parimate tulemuste saavutamiseks ja aia igapäevatöö hõlbustamiseks - on vaja hoolitseda õigete tööriistade eest. Universaalsed aiasaed sobivad mitmesugusteks töödeks puude, okste või põõsastega. Tänu oma kompaktsele suurusele ja ülikergele kaalule sobivad need ideaalselt teie aia väikseimateks töödeks. Saed on erineva kuju ja suurusega, universaalsed või eriomadustega. Parimad tööriistad on need, mille põhiline lõikeosa on kõvast ja teravast terasest ning mille lõiketerasid saab igal ajal vahetada. Okste lõikamiseks mõeldud saed on tavaliselt raamita ja nende suuremad hambad on valmistatud nii, et need ei libise lõikamise ajal ja neid on lihtne kasutada. Olemas on ka saelehed, mis on paigaldatud käepidemele ja jätavad käepideme asemel ruumi vajaliku pikkusega võllile. Neid tööriistu on ülimugav ja lihtne kasutada, kuna kõrgemate okste juurde jõudmiseks ei ole vaja redelit. Vastupidavad ja kvaliteetsed aiatööriistad muudavad aiapidamise lihtsamaks ja võimaldavad nautida kõige kaunimat keskkonda.

Aiatööriistade komplektid

Kvaliteetsed tööriistad muudavad töö lihtsamaks igaühel, kellel on aed, kodutalu või kes elavad eramajas. Aiatööriistade komplektid tagavad sujuva ja meeldiva töö igale aednikule. Nende tööriistade kasutamine aitab mitmesugustel keskkonnahooldustöödel, nagu kaevamine, rohimine, pinnase kobestamine, taimede istutamine ja palju muud. Kõik need tööriistad on ühes mahukas karbis, milles on piisavalt ruumi kõige hoiustamiseks, kartmata üksikuid tööriistu kaotada ning teades alati nende asukohta, mis muudab teie töö palju tõhusamaks ja kiiremaks. Komplekte on erinevat tüüpi. Elektritööriistu iseloomustab suur võimsus, kiire töö ja vastupidavus. Mehaanilisi tööriistu on väga lihtne kasutada ja need on kõige kasulikumad siis, kui on vaja midagi kiiresti parandada. Akutööriistad on juhtmeta, nii et saate töötada kõikjal. Lisaks on need valmistatud väga painduvast materjalist, mistõttu on neid raskem kahjustada või murda. Komplektid sisaldavad ka erinevat tüüpi tööriistu, seega on oluline valida endale kõige sobivam variant. Aiatööriistade komplektid säästavad ruumi ning muudavad teid aias ees ootavate probleemide lahendamise tõhusamaks ja mugavamaks.

Terad

Erinevate aiatööde tegemisel läheb väga sageli vaja spetsiifilisi tööriistu, mille hooldamine on ülimalt oluline, sest siis ei kahjusta aiatööriistade terad mitte ainult taimi, vaid aitavad ka tõhusalt ja ohutult töötada. Kontrollige hoolikalt kõiki oma aiatööriistu pragude ja muude defektide suhtes, mis võisid kasutamise ajal tekkida. Võib-olla on aeg tera välja vahetada? Kvaliteetsed terad võimaldavad lõigata ka kõige raskemini ligipääsetavaid nurki ja servi. Tänu oma spetsiifilisele kujule sobib tera suurepäraselt töötamiseks ka raskesti ligipääsetavates kohtades. Aiatööriistad nagu kirved, oksakäärid, oksariistad ja vikatid on teravate teradega, mistõttu nende terad nõuavad erilist tähelepanu ja tõsist hooldust. Eksperdid soovitavad valida need kirved, mille terad on valmistatud kõvast karastatud metallist, mida iseloomustab suurepärane teravus ja lihtne teritamine. Seda tüüpi tera on integreeritud käepideme korpusesse, mis muudab need tööriistad äärmiselt ohutuks. Erinevad materjalid ja teratüübid on loodud selleks, et aidata teie aiatööriistu võimalikult tõhusalt ja ohutult kasutada, nii et valige endale parim valik kohe!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Varuosade komplekt oksakääridele Fiskars FS112380, hõbedane

Kauba ID: 10166892
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,22 x 0,15 m, 0,45 kg
Tüüp: Aiatööriistade komplektid, Terad
Vaade: Fiskars, aiatööriistade komplektid aiatööriistad, Fiskars, terad aiatööriistad
Ettenähtud: Lõikamiseks
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Varuosade komplekt oksakääridele Fiskars FS112380, hõbedane
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki