Fotoepilaator Fotoepilaator Philips BRI957/00

Täpsustused:
Tüüp: Fotoepilaator
Kiirused: 5
Kauba ID: 2634843

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Fotoepilaator Philips BRI957/00

IPL-tehnoloogia on loodud koostöös dermatoloogidega kodus kasutamiseks

 

IPL – intensiivne impulssvalgus (ing. „Intense Pulsed Light“). See on tehnoloogia, mis kasutab karvade rahustamiseks sooja ja pehmet valgust. Kui valgus jõuab karva juureni, läheb folliikul puhkefaasi ja karv langeb järk-järgult välja. Korduv hooldus peatab järk-järgult karvakasvu, jättes kauni naha karvutuks ja katsudes pehmeks. „Philips Lumea“ välja töötatud koostöös dermatoloogidega ja kliiniliselt testitud, et muuta protseduurid lihtsaks, tõhusaks ja mugavaks isegi tundlikes piirkondades – seda kõike mugavalt oma kodus.

 

Protseduur on osutunud õrnaks ja tõhusaks

 

Objektiivsed uuringud on näidanud, et pärast kolme hooldust on karvad välja langenud 92%-ni ***. Tehke esimesed neli protseduuri iga kahe nädala järel ja järgmised kaheksa iga nelja nädala järel. Pärast 12 hooldust saate nautida siledat ja karvadeta nahka kuus kuud*.

 

„SenseIQ“ tehnoloogia individuaalseks karvade vähendamiseks

 

Tunnetab. „Lumea SmartSkin“ sensor tuvastab nahatooni ja valib teile kõige mugavama valguse seadistuse. Kohaneb. Nutikad tarvikud kohanduvad iga kehaosaga ja valivad õiged rakendused. Hooldab. Teile koostöös dermatoloogidega välja töötatud ja inspireeritud, et karvu õrnalt ja kauakestvalt vähendada isegi tundlikes piirkondades ***.

 

Kokku 450 000 sähvatust *****

 

Meie lamp suudab kogu oma eluea jooksul sooritada kuni 450 000 välgatust *****.

 

Nutikate tarvikute abil saate kohandada rakendusi iga kehapiirkonna jaoks

 

Teie keha on ainulaadne. Unikaalseid hooldusi tuleks teha vastavalt oma nahale, kehakujule ja erinevatele piirkondadele. „Lumea“ kogu keha aksessuaaride kujud on loodud sobima ideaalselt teie ainulaadse kehaga ning programmid valitakse individuaalselt iga kehapiirkonna jaoks. Otsikud on loodud maksimeerima nahakontakti ja valguse hajumist ning protseduurid on tõhusad ja õrnad ka haavatavates või tundlikes piirkondades.

 

Kumer otsik kaenlaaluste jaoks

 

Spetsiaalselt kaenlaaluste raskesti ligipääsetavate kohtade jaoks mõeldud nutikas kaenlaotsik on keskmise suurusega ja sellel on 3 cm2 aken. Kui otsik on seadmele asetatud, rakendatakse aplikatsioon kaenlaaluste jaoks. 86% naistest on rahul kaenlaaluste karvade vähenemisega ******.

 

Otsik bikiinipiirkonnale koos täiendava valgusfiltriga

 

Pange peale bikiinipiirkonna nutikas otsik ja kohandatakse spetsiaalselt selle piirkonna jaoks mõeldud programm. Sellel on optimaalne 3 cm2 aken koos läbipaistva filtriga lisamugavuse tagamiseks ning kumer disain kohandub teie kehakujuga, et tagada maksimaalne kontakt, tõhusus ja mugavus. 78% naistest on rahul vähenenud karvade hulgaga bikiinipiirkonnas ******.

 

Kumera disainiga otsik korpusele

 

Nutika keha otsikul on maksimaalne protseduuriaken 4,1 cm2. Seetõttu on see ideaalne kiireteks protseduurideks suurtel kehapiirkondadel, nagu jalad, käed ja kõht. Saate säärte protseduuri lõpetada vaid 8,5 minutiga. Tänu oma kumerale disainile kohandub see hästi kehakujudega, et saavutada maksimaalne nahakontakt. Pange otsik ja individuaalne programm koostatakse vastavalt teie keha asukohale. 83% naistest on rahul vähenenud karvade hulgaga oma jalgadel ******.

 

Täpne näootsak koos lisafiltriga

 

Läbimõeldud disainiga otsikul on väike, lame, 2 cm2 aken tõhusaks ja õrnaks näohoolduseks. See sobib suurepäraselt ülahuule, lõua või lõualuu piirkondadele. Lisaks on otsikul integreeritud lisafilter. Nutiotsiku seadmele asetamisel kantakse protseduur automaatselt näole. 84% naistest on rahul vähenenud karvade hulgaga näol ******.

 

„SmartSkin“ sensor 5 mugava seadistusega

 

„SenseIQ“ tehnoloogiaga „Lumea IPL“ on viis kergesti valitavat valgustugevuse seadet. „SmartSkin“ andur tuvastab nahatooni ja valib seejärel kõige mugavama valguse intensiivsuse seadistuse, olenemata sellest, kus protseduuri teostate.

 

Kasutage ilma juhtmeta

 

„Lumea IPL 9000 Series“ on ainuke juhtmevaba IPL-seade, nii et saate hõlpsalt teha protseduure raskesti ligipääsetavates kehapiirkondades ja juhe ei sega seadme sujuvat kasutamist. Lisaks saate mugavalt ilma juhtmeta teha karvade vähendamise protseduure kõikjal kodus.

 

Isikupärastage oma protseduure „Philips Lumea IPL“ rakendusega.

 

Tasuta rakendus „Lumea IPL“ aitab teil saavutada parimaid tulemusi ********. Nii on veelgi lihtsam hoida nahka siledana kuni kuus kuud.* Kõik tehakse mugavalt kodus. Igas etapis pakub intuitiivne rakendus näpunäiteid ja nippe teie sooritatavate protseduuride kohta. Personaliseeritud protseduuride programmid ja individuaalne plaan võimaldavad protseduure läbi viia enda päevakava järgi. Nii et olete alati valmis.

 

Sobib paljudele erinevatele karva- ja nahatüüpidele

 

„Philips Lumea IPL“ 9000 seeria töötab tõhusalt paljude karva- ja nahatüüpidega. See mõjutab tumekollaseid, pruune ja musti karvu ning on efektiivne nahal, mille varjundid ulatuvad väga heledast tumepruunini. IPL nõuab kontrasti karvavärvi pigmendi ja nahatooni pigmendi vahel, seega (nagu ka teiste IPL-protseduuride puhul) ei kasutata „Philips Lumea IPL“ valgete, hallide, helekollaste või punaste karvadega protseduuride puhul. Sobib ka väga tumedale nahale. 

 

Omadused:

 
  • „SenseIQ“ tehnoloogiaga

  • Kaenlaalused, bikiinipiirkond, keha, nägu

  • Sellel on „SmartSkin“ sensor

  • Kasutatav ilma juhtmeta ja juhtmega

  • 4 nutikat tarvikut 

  • Integreeritud turvasüsteem Kaitseb juhuslike välkude eest

  • Nahatooni andur Tuvastab teie nahatooni

  • Integreeritud UV-filter Kaitseb nahka UV-kiirte eest

  • 5 valgusenergia seadistust Kohandub teie nahatüübiga

  • „SmartSkin“ sensor Õige seadistus 



  •  

Tehnilised andmed:

 
  • Pinge 100-240 V 

  • Adapter 19,5 V / 4000 mA 

  • Toitesüsteem Laetav aku 

  • Suure jõudlusega lamp Sooritab 450 000 välku ***** 



  •  

Rohkem teavet võib leida tootja lehelt

 

Tootja kohta 

 

Philips on maailmas tuntud ja tunnustatud Hollandi ettevõte, mille moto on: "Tarkus ja lihtsus". Seda motot kasutades on välja töötatud ka kohvimasinad, mis kasutavad uusimat tehnoloogiat, mida on lihtne ja kerge kasutada. 

 


 

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Fotoepilaator Philips BRI957/00 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Pehme ja karvutu nahk on ilmselt iga naise unistus. Fotoepilatsiooni nimetatakse soovimatute karvade eemaldamiseks intensiivselt pulseeriva valgusega (IPL) ja paljud peavad seda kõige tõhusamaks kehakarvade eemaldamise meetodiks – isegi paremaks kui vahatamine või suhkrupasta. Fotoepilatsiooniprotseduure pakuvad mitmed ilusalongid, kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks on vaja korduvaid külastusi. See tähendab, et regulaarseid kulusid on palju. Seetõttu tasub kaaluda alternatiivi – fotoepilatsiooni kodus. Fotoepilatsioon on karvade eemaldamine valgusimpulsside abil. Karvadesse jõudvad valgusimpulsid muundatakse soojusenergiaks, mis hävitab karvades oleva melaniini. Selle tulemusena karvad hävivad ja eemaldatakse juurtest. Sel põhjusel fotoepilatsiooniga eemaldatud karvad tagasi ei kasva. Kõiki karvu ei eemaldata aga korraga, sest nende kasvutsüklid on erinevad. Fotoepilatsioon ise toimub spetsiaalse varustuse abil. Kaasaegseid fotoepilaatoreid on ohutu kasutada ja need ei kahjusta nägemist. See epileerimisviis ei sobi aga väga heleda kehakarvaga inimestele – fotoepilatsioon on efektiivne vaid siis, kui kehavärvi ja karva värvi vahel on kontrast. Fotoepilatsiooni saab kasutada peaaegu kõikjal kehal – näol, jalgadel, kaenlaalustes ja bikiinipiirkonnas. Samas ei ole soovitatav eemaldada karvu sügavalt bikiinipiirkonnast ega kulmudest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Fotoepilaator Philips BRI957/00

Kauba ID: 2634843
Kategooria: Raseerijad, epilaatorid ja fotoepilaatorid
Tootja kood: BRI957/00
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,3 m, 2 kg
Kaubamärk: Philips
Värv: Roosa
Vooluallikas: Laetav aku, võrk
Tarvikud: Pole täpsustatud
Märg raseerimine: Ei
Tundliku piirkonna otsik: Jah
Tüüp: Fotoepilaator
Vaade: Philips, fotoepilaator
Kiirused: 5
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fotoepilaator Philips BRI957/00
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki