Hagström Ultra Swede

Täpsustused:
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Kauba ID: 9573036
51500
Lisa korvi
1946 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Kuller

29. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Hagström Ultra Swede

Hagströmi Ultra Swede elektrikitarr on käsitöö meistriteos, mis pakub esmaklassilist helikvaliteeti ja mängitavust. Oma elegantse musta viimistluse ja kuue keelega konfiguratsiooniga sobib see kitarr kõige paremini nii alustavatele kui ka kogenud kitarristidele, kes nõuavad kvaliteeti ja mitmekülgsust. Tänu oma tasakaalustatud disainile sobib see ideaalselt paljude muusikastiilide jaoks ja meeldib mängijatele, kes otsivad usaldusväärset instrumenti, mis suudab sammu pidada nende loovuse ja esinemisvajadustega.

  • Tuntud Hagstromi kaubamärk: Hagstrom on tuntud oma kvaliteedile pühendumise poolest ja pakub elektrikitarri, mis paistab silma nii heli kui ka vastupidavuse poolest.
  • Klassikaline must viimistlus: Ajatu must värv tagab, et see kitarr ei lähe kunagi stiilist välja, mistõttu sobib see ideaalselt igale lavale või stuudiosse.
  • Kuue keelega mitmekülgsus: Kuue keelega kitarr pakub erinevaid mängustiilide jaoks laia kõlapiirkonda, et luua erilisi muusikalisi helisid.

Üldine tooteinfo: Hagström Ultra Swede

Kauba ID: 9573036
Kategooria: Kitarrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,1 x 0,46 x 0,12 m, 4,2 kg
Kaubamärk: Hagstrom
Värv: Must värv
Stringide arv: 6
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Vaade: Hagstrom, elektrilised kitarrid kitarrid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hagstrom tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hagström Ultra Swede
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki