Kontserdi ukuleele komplekt V-Tone UK23

Täpsustused:
Tüüp: Ukuleled
Kauba ID: 8827146
3539
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kontserdi ukuleele komplekt V-Tone UK23

V-Tone UK23 - tegemist on esteetiliselt nauditava ja väga meeldiva kõlaga kontsertpilliga, mis sobib ideaalselt igale keelpillisõbrale. Lihtsus akordide valimisel ja keeltel liikumisel teeb ukulele üheks populaarsemaks õppeinstrumendiks nii lastele kui ka täiskasvanutele. Need on väga lõbusad inimestele, kes alles alustavad oma ukulele-seiklust, ja avavad uusi helilisi võimalusi neile, kes juba oskavad neid mängida.
Sisaldab:
V-tone UK23 Wood kontsert ukulele
tugev must ukulele kohver
originaalpakend ja sisu
Millise ukulele peaksin valima?
Valikuvõimalusi on palju, kuid kui soovite saavutada loomulikku välimust ja meeldivat heli, on V-tooniga UK23 Wood see, mis sobib. Instrument on valmistatud valitud puidust, millel on head akustilised omadused. Puit on see, mis määrab instrumendi värvi ja helikvaliteedi. Lisaks teeb suhteliselt madal keelepinge ukulele mängimise väga mugavaks ning pehmed nailonnöörid ei väsita sõrmi esimesel treeningul.
Akustiline sild
V-tone UK23 Wood ukulelel ei ole klassikalist seotud keelpillide silda. See on asendatud uuendusliku akustilise tüüpi sillaga, millel on lihtsalt paigaldatavad keelepulgad. See lahendus sobib hästi akustiliste kitarride jaoks. Kui keel puruneb, saab selle kiiresti ja lihtsalt asendada. Tähelepanu väärivad pea klahvide sujuvad mehhanismid, mis võimaldavad pille peenhäälestada.
Ukulele koos kohvriga - kinkekomplekt!
V-tone UK23 Wood - see on suurepärane kingiidee kõigile, kes armastavad pilli mängida või tunnevad huvi muusika vastu. Ukulele võib olla põneva seikluse algus, põgenemine igapäevaelust ja hea tuju allikas! Pilli mängimine on lõbus, stressi maandav ja kujundab tundlikkust helimaailma suhtes, mistõttu on see suurepärane valik lastele, kes eelistavad õppida mängides. Ja nüüd koos UK23 Woodiga saate vastupidava korpuse, mis on tolmu- ja niiskuskindel, nii et teie ukulele on alati mänguvalmis!
Tehnilised omadused:
Tüüp: kontsert ukulele
Pikkus: 58 cm
Laius: 30 cm
Kõrgus: 10 cm
Ribad: 18
Ridade arv: 4
Keele tüüp: nailon
Korpus: naturaalne puit
Markerid: punktmarkerid, lõikuritel.
Sild: akustiline (piigid)
Sisaldab: ukulele ümbris, mediaatorid, akordileht
Originaalpakend ja sisu.

Üldine tooteinfo: Kontserdi ukuleele komplekt V-Tone UK23

Kauba ID: 8827146
Kategooria: Kitarrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,5 x 0,2 m, 2 kg
Kaubamärk: V-Tone
Mõõtmed: 58 x 30 x 10
Värv: Must värv
Stringide arv: 4
Tüüp: Ukuleled
Vaade: V-Tone, ukuleled kitarrid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik V-Tone tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kontserdi ukuleele komplekt V-Tone UK23
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki