Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
67500
Lisa korvi
2551 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. juunist

000

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo laelamp Antonio

Azzardo Antonio laevalgusti on suurepärane valik neile, kes hindavad kaasaegset esteetikat koos elegantsi puudutusega. Selle stiilne disain koos elava roosa tooniga annab julgelt märku mis tahes siseruumides. Ideaalne stiiliteadlikule inimesele, kes soovib lisada oma koju või kontorisse kaasaegse tooni, selle valgusti võimas valgustus ja ainulaadne LED-tõhusus helendab iga ruumi nii valguse kui ka stiiliga.

  • Stiilsed mõõtmed: Lambi märkimisväärne laius ja minimalistlik kõrgus on loodud nii, et see täiendab ruumi, ilma et see oleks ruumi üle jõu käiv.
  • Energiatõhus valgustus: Võimsa LED-iga varustatud lamp, mis tagab piisava valgustuse, on nii funktsionaalne kui ka stiilne.
  • Elegantne värv: Ainulaadne roosa värv pakub silmatorkavat visuaalset atraktiivsust, mis võib olla ruumi sisekujunduses fookuspunktiks või aktsendiks.
  • Vastupidav konstruktsioon: Kvaliteetsest metallist valmistatud lamp lubab nii pikaealisust kui ka esmaklassilist tunnetust.

Üldine tooteinfo: Azzardo laelamp Antonio

Kauba ID: 9369781
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,88 x 0,88 x 0,11 m, 2 kg
Laius: 810 mm
Kõrgus: 85 mm
Värv: Roosat värvi
Kaubamärk: Azzardo
Materjal: Metall
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 80 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo laelamp Antonio
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki