32300
Lisa korvi
1221 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. juunist

000

Postkontor

7. juunist

199

Smartpost pakiautomaat

7. juunist

259

Kuller

7. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

7. juunist

199

Smartpost pakiautomaat

7. juunist

259

Kuller

7. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo laelamp Antonio

Azzardo laevalgusti Antonio on kaunis segu funktsionaalsusest ja keerukast disainist, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad kaasaegset esteetikat. Selle kuldne toon annab elegantsi igasse interjööri, samas kui LED-tehnoloogia tagab heleda ja energiasäästliku valgustuse. Õhuke profiil võimaldab sellel sujuvalt sulanduda erinevatesse ruumidesse, mistõttu sobib see ideaalselt koduomanikele, kes soovivad oma ruumi nii stiilselt kui ka praktiliselt kaunistada.

  • Streamlined design: See lamp on tänu oma elegantsele laiusele ja minimaalsele kõrgusele loodud nii, et see täiendab mis tahes ruumi, ilma et see ruumi üle jõu käiks.
  • LED-tõhusus: Lambi LED-pesa tagab heleda ja kauakestva valguse, vähendades vajadust sagedaste pirnide vahetamise järele.
  • Luksuslik puudutus: Kuldne värvus lisab teie ruumile luksuslikku tunnet, muutes selle koheselt teie sisustuse keskpunktiks.
  • Kvaliteetsed materjalid: Metallist valmistatud lambi vastupidav konstruktsioon tagab pikaealisuse ja ajatu atraktiivsuse.

Üldine tooteinfo: Azzardo laelamp Antonio

Kauba ID: 9369761
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,44 x 0,44 x 0,11 m, 2 kg
Laius: 410 mm
Kõrgus: 85 mm
Värv: Kuldne
Kaubamärk: Azzardo
Materjal: Metall
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 32 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo laelamp Antonio
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki