Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
64000
Lisa korvi
2419 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. juunist

000

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo laelamp Santana

Azzardo Santana laevalgusti on kaasaegse valgustuse näide, mis pakub segu stiilsusest ja funktsionaalsusest. Ideaalne kaasaegsetesse või minimalistlikesse interjööridesse, selle sile vorm ja puhtad jooned teevad sellest silmatorkava keskse elemendi igas ruumis. Valgusti LED-tehnoloogia tagab tõhusa valgustuse, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad nii esteetikat kui ka uuenduslikke valguslahendusi.

  • Elegantne ja kaasaegne disain: 800 mm laiusega Azzardo Santana sirutub graatsiliselt üle teie laepinna, pakkudes moodsat interjööri täiendavat efekti.
  • Madala profiiliga elegantsus: vaid 90 mm kõrguse juures on lamp tagasihoidlik, mis tagab, et see täiustab ruumi, ilma et see oleks üle jõu käiv.
  • Tõhus valgustus: LED-tehnoloogiat kasutades pakub see lamp rohkelt valgust 80 W võimsusega, mis muudab selle nii heledaks kui ka energiasäästlikuks.
  • Ühe lambi arhitektuur: Santana on varustatud üheainsa võimsa valgusallikaga, mis tagab ühtlase valgustuse kogu piirkonnas.
  • Šikk värvivalik: See õrna roosa tooniga viimistletud lamp lisab igasse ruumi pehmet rafineeritust.
  • Kvaliteetsed materjalid: Santana on valmistatud vastupidavast metallist, mis tagab pikaealisuse ja esmaklassilise tunnetuse.

Üldine tooteinfo: Azzardo laelamp Santana

Kauba ID: 9369681
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,82 x 0,82 x 0,11 m, 2 kg
Laius: 800 mm
Kõrgus: 90 mm
Värv: Roosat värvi
Kaubamärk: Azzardo
Materjal: Metall
Vajalike pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 80 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo laelamp Santana
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki