Sonic SG-2011

Täpsustused:
Vooluallikas: Patareid
Režiimid: 5
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kauba ID: 8512241
1249
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sonic SG-2011

SEAGO XFU SG-2011 sonic toothbrush (black)


Delight in a snow-white smile with the Seago XFU SG-2011. The sonic toothbrush operates at 40000 rpm and offers 5 modes. It is equipped with a smart timer that watches the brushing time for you. 2 AAA batteries are responsible for its power supply. In addition, the set includes 3 tips.




Thorough cleaning


The sonic toothbrush generates vibrations at a frequency of 40,000 rpm to effectively remove debris. In addition, the Dupont bristles are distinguished by their high density and have been rounded at the ends to thoroughly clean teeth while not damaging enamel and gums.




5 modes of operation


The SEAGO XFU SG-2011 offers 5 modes of operation to meet different user needs. To get rid of stains, choose White mode, and for daily cleaning, use Clean mode. Polish mode, on the other hand, will make your teeth whiter, while Massage will give your gums a gentle massage. Sensitive, on the other hand, will be suitable for sensitive teeth.




Smart timer


The sonic toothbrush will make sure you clean your teeth long enough. It's equipped with a smart timer that will remind you every 30 seconds to change the area you're brushing, and then turn off automatically after 2 minutes.




Thoughtful design


Operation of the toothbrush is simple and intuitive, so you won't have any problems. The power button will make it easy to turn the device on and off, and a second button will allow you to change the modes of the toothbrush. The SEAGO XFU SG-2011 is also IPX7 water resistant. In addition, it is powered by 2 AAA batteries, which provide about 90 days of use.




Included



  • sonic toothbrush

  • tips x3


Specification:





Manufacturer
Seago

Model
SG-2011

Color
black

Frequency
40000 rpm

Material
ABS, TPE

Voltage
DC 3V

Power supply
AAA battery x2

Waterproof
IPX7

Dimensions
21 x 20.9 x 218 mm

Weight
38 g

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sonic SG-2011

Kauba ID: 8512241
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: SG-2011-BLACK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,08 x 0,21 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Sonic, elektrilised hambaharjad
Liigutuste arv: 40000 pööret/min
Värv: Must värv
Haride hoidja: Jah
Komplektis: Omanik, Otsikud, Ümbris
Vajalikud esemed: Jah
Elementide tüüp: AAA
Vooluallikas: Patareid
Režiimid: 5
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sonic SG-2011
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki