Squier Affinity Jazz Bass

Täpsustused:
Tüüp: Basskitarrid
Kauba ID: 9572436
31400
Lisa korvi
1187 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Squier Affinity Jazz Bass

Squier Affinity Jazz Bass on kvintessentsiaalne instrument nii alustavatele bassistidele kui ka kogenud mängijatele, kes otsivad usaldusväärset, stiilset ja mugavat basskitarri. Selle klassikaline must viimistlus ja sujuv disain annavad laval professionaalsust, samas kui selle kasutajasõbralikud omadused muudavad selle ideaalseks neile, kes harjutavad kodus või esinevad regulaarselt.

  • Ikooniline jazzbassi disain: See vintage-stiilidest inspireeritud basskitarr pakub ajatut esteetikat, mis meeldib paljudele muusikutele.
  • Brändi pärand: Squier, mis on tuntud kvaliteetsete instrumentide poolest, tagab, et see bass vastab nii algajate kui ka kogenud mängijate ootustele.
  • Neliharuline konfiguratsioon: Pakub traditsioonilist ja mitmekülgset seadistust, mis sobib ideaalselt erinevate muusikastiilide jaoks, alates funkist kuni rokini, jazzist kuni bluusini.
  • Klassikaline must viimistlus: Bassi liibuv must värv ei ole mitte ainult visuaalselt silmatorkav, vaid ka piisavalt mitmekülgne, et täiendada mis tahes lavarõivastust või isiklikku stiili.

Üldine tooteinfo: Squier Affinity Jazz Bass

Kauba ID: 9572436
Kategooria: Kitarrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,32 x 0,39 x 0,09 m, 5,47 kg
Kaubamärk: Squier
Värv: Must värv
Stringide arv: 4
Tüüp: Basskitarrid
Vaade: Squier, basskitarrid kitarrid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Squier tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Squier Affinity Jazz Bass
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki