Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
42200
Lisa korvi
1595 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. juunist

000

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Camelot 2053

Argon rippvalgusti Camelot 2053 on hämmastav valgusti, mis ühendab kaunilt klaasi ja roostevaba terase, muutes selle ideaalseks valikuks neile, kes armastavad kaasaegset, kuid samas ajatut disaini. See sobib ideaalselt söögikohtade valgustamiseks või eluruumide rõhutamiseks oma särava ja sooja valgusega. Poolas disainitud ja toodetud valgusti pakub nii esteetilist atraktiivsust kui ka kvaliteetset käsitööd.

  • Elegantne materjalikombinatsioon: Camelot 2053 koosneb klaasist ja roostevabast terasest, mis tagab elegantse ja keerulise välimuse, mis sobib igale kaasaegsele sisustusele.
  • Rohke valgustus: See rippvalgusti mahutab viis pirnipirni ja annab seega rohkelt valgust, mistõttu sobib see ideaalselt hästi valgustust nõudvatesse ruumidesse.
  • Mitmekülgne pirnide ühilduvus: See on mõeldud E27 pistikupesadega kasutamiseks, mis võimaldab valida paljude pirnide, sealhulgas energiatõhusate variantide vahel.
  • Poleeritud värviskeem: Valge ja hõbedase värviga saadaval, saab see hõlpsasti integreeruda erinevatesse interjööride värvipalettidesse, suurendades ruumi oma rafineeritud kohalolekuga.
  • Nutiseadmete integreerimine: Kuigi see ei ole ise nutiseade, tähendab selle ühilduvus erinevate pirnidega, et seda saab ühendada nutikodusüsteemiga koos õige nutipirniga.
  • Kaitse ja turvalisus: See valgusti on mõeldud kasutamiseks siseruumides ja pakub kaitset üle 12 mm paksuste tahkete esemete eest, tagades selle vastupidavuse ja pikaealisuse.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Camelot 2053

Kauba ID: 9420201
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,45 x 0,46 m, 8 kg
Materjal: Klaas, Roostevaba teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 560 mm
Kõrgus: 625 mm
Pinge: 230 V
Värv: Hõbedane, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 5 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Camelot 2053
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki