44400
Lisa korvi
1678 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Postkontor

5. juunist

199

Kuller

5. juunist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

5. juunist

199

Kuller

5. juunist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Clava 1694

Argoni rippvalgusti Clava 1694 on laitmatu valik neile, kes soovivad anda oma ruumile elegantsi ja modernsust. Tuntud kaubamärgi Argon poolt valmistatud valgusti on ideaalne kõigile, kes soovivad oma valgustusega silma paista, olgu see siis kaasaegses söögikohas või šikkas äriruumis. Oma elegantse musta ja kuldse disainiga lubab see olla keskne element, mis nõuab tähelepanu, pakkudes samas rohkelt valgustust.

  • Stiilne materjalikombinatsioon: Terasest ja plastikust valmistatud Clava 1694 pakub vastupidavust ja moodsat esteetikat, mis sobib iga ruumi sisustusega.
  • Optimaalne valgustus: Valgusti sisaldab nelja lambipirni, mis tagab, et teie ruum on ujutatud heledasse ja ühtlasesse valgusesse.
  • Elegantne disain: Valminud keerukates mustades ja kuldsetes värvides, lisab see rippvalgusti luksusliku puudutuse igale interjöörile.
  • Kasutajasõbralik pistikupesa tüüp: Varustatud tavalise E27 pistikupesaga, sobivate pirnide leidmine on lihtne ja probleemivaba.
  • Mitte-intelligentne lihtsus: See rippvalgusti, mis keskendub traditsioonilisele funktsionaalsusele, on mõeldud neile, kes eelistavad lihtsat valgustuslahendust ilma nutikate funktsioonideta.
  • Turvaline siseruumides: IP20 klassifikatsioon tagab, et see valgusti sobib enamikku siseruumidesse, pakkudes kaitset tahkete objektide eest, mis on suuremad kui 12,5 mm.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Clava 1694

Kauba ID: 9419571
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 1,39 x 0,25 m, 2,9 kg
Materjal: Plastik, Teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 1050 mm
Kõrgus: 1150 mm
Pinge: 230 V
Värv: Kuldne, Must värv
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Clava 1694
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki