Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
50200
Lisa korvi
1897 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. juunist

000

Kuller

11. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

11. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Charlotte 2117

Argon rippvalgusti Charlotte 2117 on oma elegantse teraskonstruktsiooniga ja kuldse varjundiga peen täiendus igasse kaasaegsesse eluruumi, söögisaali või kõrgesse fuajeesse. See valgusti on mõeldud neile, kes hindavad kaasaegset esteetikat koos klassikalise küljega, ning see on väljapaistev ese, mis pakub rohkelt valgust, parandades samal ajal ruumi üldist atmosfääri. Selle tugev disain tagab vastupidavuse ja mitu lambipirni loovad hästi valgustatud keskkonna, mis sobib ideaalselt neile, kes armastavad meelelahutust või naudivad hästi valgustatud kodu.

  • Elegantne disain: Terasest valmistatud Argon Charlotte 2117 omab keerukat valge ja kuldset värvipaletti, mis kiirgab luksust ja kaasaegset võlu.
  • Suurepärane valgustus: Viie pirnile ruumi pakkuv rippvalgusti heidab heledat ja kutsuvat valgust igasse ruumi, mistõttu sobib see ideaalselt sotsiaalsetesse ruumidesse või hästi nähtavaks muutuvatesse ruumidesse.
  • Poola käsitöö: See Poolast pärit valgusti näitab Euroopa disainile omast hoolikat tähelepanu detailidele ja kvaliteetset ehitust.
  • Rohke suurus: Valgusti märkimisväärne kõrgus ja laius teevad sellest domineeriva keskse elemendi, mis sobib kõrgema laega ruumidesse.
  • Mugav ühilduvus: Tavalise E27-pesa kasutamine võimaldab laia valikut lambitüüpe, sealhulgas energiasäästlikke võimalusi.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Charlotte 2117

Kauba ID: 9420311
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,75 x 0,75 x 0,6 m, 4,2 kg
Materjal: Teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 750 mm
Kõrgus: 920 mm
Pinge: 230 V
Värv: Kuldne, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 5 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Charlotte 2117
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki