49800
Lisa korvi
1882 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

31. maist

000

Postkontor

3. juunist

199

Kuller

3. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. juunist

199

Kuller

3. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Safiano 1822

Argon rippvalgusti Safiano 1822 pakub elegantsi ja funktsionaalsuse segu, mis muudab selle ideaalseks neile, kes hindavad kaasaegset disaini koos klassikalise puudutusega. See terasest ja tekstiilist valmistatud rippvalgusti sobib suurepäraselt hubase atmosfääri loomiseks söögi- või elutoas. Selle rafineeritud välimust täiendab võimekus ulatuslikuks valgustamiseks, mis sobib ruumidesse, mis vajavad stiilset, kuid praktilist valgustuslahendust.

  • Vastupidavad materjalid: Terase ja tekstiili kombinatsioon ei paku mitte ainult šikitavat esteetikat, vaid tagab ka selle, et valgusti on ehitatud kestma.
  • Rohke valgustus: Nelja valgusallikaga suudab see rippvalgusti kaunilt valgustada suurt ala, mistõttu sobib see ideaalselt nii intiimsesse kui ka laiemasse keskkonda.
  • Klassikalised värvivalikud: Saadaval nii valges kui ka mustas värvitoonis, mis võimaldab teil valida oma sisustusega sobivaima, tagades õmblusteta integreerumise teie ruumi.
  • Lihtsalt kasutatavad valgustid: E27-pesa ühildub laialdaselt erinevate pirnidega, sealhulgas LED-valikutega, pakkudes paindlikkust valgustugevuse ja energiatõhususe osas.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Safiano 1822

Kauba ID: 9420391
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,55 x 0,44 x 0,55 m, 2,5 kg
Materjal: Tekstiil, Teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 580 mm
Kõrgus: 690 mm
Pinge: 230 V
Värv: Must värv, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Safiano 1822
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki