Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
38300
Lisa korvi
1447 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. juunist

000

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Safiano 6268

Argon rippvalgusti Safiano 6268 on oma keerulise disainiga väljapaistev ese, mis sobib kõige paremini neile, kes soovivad lisada oma koju või kontorisse elegantsi ja modernsust. Kvaliteetsest terasest ja tekstiilist valmistatud valgusti annab sooja, kutsuva valguse, mis sobib ideaalselt söögisaali või šiki tööruumi atmosfääri loomiseks. See rippvalgusti on segu funktsionaalsusest ja stiilist, mis pärineb Poola tuntud käsitöömeistrilt.

  • Vastupidavad materjalid: See valgusti on valmistatud vastupidavast terasest ja tekstiilist, mis lisab rafineeritust, ning see valgusti on loodud kestma, lisades samas igasse interjööri stiilset hõngu.
  • Kolmekordne valgusallikas: Kolme lambipesaga rippvalgusti pakub rohkelt valgustust, muutes selle ideaalseks ruumi keskpunktiks.
  • Ühilduvus ja mugavus: Valmis E27 pirniliitmike jaoks, mis on kõige tavalisem kruvitüüpi pirn, mis võimaldab lihtsat paigaldamist ja pirnide vahetamist.
  • Stiilne disain: See valgusti on saadaval klassikalises valge ja musta värvi värvipaletis, mis võimaldab sujuvalt integreeruda mis tahes sisustustemaatikasse.
  • Optimaalsed mõõtmed: Rippvalgusti laius on 490 millimeetrit ja kõrgus 760 millimeetrit, mis tagab märkimisväärse kohaloleku ilma ruumi üle koormamata.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Safiano 6268

Kauba ID: 9446496
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,45 x 0,46 m, 1,8 kg
Materjal: Tekstiil, Teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 490 mm
Kõrgus: 760 mm
Pinge: 230 V
Värv: Must värv, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Safiano 6268
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki