Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
68100
Lisa korvi
2573 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. juunist

000

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Optica 2529

Argon rippvalgusti Optica 2529 on suurepärane valik neile, kes hindavad kaasaegse disaini ja funktsionaalse valgustuse kombinatsiooni. See terasest ja klaasist valmistatud rippvalgusti sobib ideaalselt suuremate ruumide valgustamiseks oma kuue lambiga. Selle elegantne hall viimistlus sobib sujuvalt kaasaegse kodu või kontori sisekujundusse. Rippvalgusti märkimisväärne kõrgus muudab selle kõrgete ruumide väljapanekuks, samas kui kvaliteetsed materjalid tagavad vastupidavuse ja ajatu esteetika.

  • Vastupidav materjalikonstruktsioon: terase ja klaasi kombinatsioon ei taga mitte ainult elegantset välimust, vaid ka valgusti pikaealisuse.
  • Rohke valgustusvõimekus: Kuue pirnile ruumi andev rippvalgusti suudab heita laia ja heledat valgust, mis sobib nii kodu- kui ka äriruumi.
  • Klassikaline hall viimistlus: Valgusti värv pakub neutraalset värvipaletti, mis täiendab mis tahes ruumi värvilahendust, lisades samal ajal rafineeritust.
  • Suured mõõtmed: Rippvalgusti kõrgus teeb sellest silmapaistva valgusti, mis sobib ideaalselt kõrgete lagedega ruumidesse.
  • Mõeldud standardpinge jaoks: Valgusti on valmis integreeritav olemasolevatesse elektrisüsteemidesse, ilma et oleks vaja teha erilisi kohandusi.
  • Traditsiooniline, mitte-intelligentne toimimine: See rippvalgusti pakub klassikalist valgustuslahendust ilma nutiseadmete integreerimisega kaasnevate komplikatsioonideta.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Optica 2529

Kauba ID: 9420051
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,4 x 0,5 m, 9,3 kg
Materjal: Klaas, Teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 550 mm
Kõrgus: 1700 mm
Pinge: 230 V
Värv: Hall
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Optica 2529
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki